1 februarie 2016

Noua gamă de produse Explore de la HumanWare

HumanWare a lansat de curând o nouă gamă de lupe portabile. Colecția de lupe Explore are 3 lupe ce se încadrează în cele 3 segmente clasice de lupe portabile mici/medii/mari.

Explore 3 este o lupă mică portabilă de 3.5 inch - 8.9 cm ce vă oferă o mărire de până la 16x și 8 moduri de vizualizare în contrast ridicat. Acestă lupă este cea mai accesibilă ca preț. 
Detalii: syncore.ro/produse.php?do=item&pid=99

Explore 5 este o lupă medie portabilă cu ecran de 5 inch - 12.7 cm, ce vă oferă o mărire de până la 22x și vizualizare în 18 moduri de contrast ridicat. Ea are o memorie ce vă permite să salvați 1000 de imagini și un mâner poate fi folosit ca stand. Explore 5 este o lupă video versatilă  ce se descurcă bine în orice situație.
Detalii: syncore.ro/produse.php?do=item&pid=100

Expore 7 este o lupă mare portabilă cu ecran de 7 inch - 17.8 cm ce vă oferă o mărire de până la 19x și vizualizare în 15 moduri de contrast ridicat. Deși este portabilă din cauza dimensiunii această lupă va fi mai mult folosită pe birou sau masă.
Detalii: syncore.ro/produse.php?do=item&pid=101

Toate lupele Explore pot fi legate la TV și vin împreună cu huse de protecție.  Gama de lupe Explore poate fi găsită pe syncore.ro .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu