4 septembrie 2015

Rock Vibe- un Guitar Hero pentru nevăzători

Rock Vibe este un joc a cărui dezvoltare a început în 2008 ca un proiect de interacțiune om-calculator la Universitatea din California Santa Cruz. În 2012 după o lungă campanie pe Kickstarter jocul a primit 17.400 de dolari pentru creerea unui prototip funcțional, iar în 2015 Rock Vibe a ajuns la versiunea 2.

Jocul vine la pachet cu o curea lată ce se leagă la calculator prin USB. Ea conține 4 motoare ce vibrează și formează practic ecranul tactil de note muzicale. Jocul este asemănător cu Guitar Hero sau Rock Band, banda vibratoare te va informa ce note trebuie cântate iar tu ca jucător trebuie să reproduci notele cât mai precis pe tastatură sau pe chitara de joc. Rock Vibe poate fi jucat de unul singurul sau în doi, are un nivel de antrenament, meniuri narate și interfață cu text mare.

Jocul se afla încă stadiul de dezvoltare dar producătorii îl oferă spre vânzare școlilor și organizațiilor pentru nevăzători. Dacă faceți parte dintr-o astfel de organizație puteți contacta producătorii aici rockvibegame.com/contact.


 mai multe detalii: rockvibegame.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu